| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Iskanje po katalogu digitalne knjižnice Pomoč

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 2 / 2
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
2.
ANALIZA PROCESOV OBDELAVE KUHINJSKE ARMATURE PETRA
Gregor Škerget, 2010, diplomsko delo

Opis: Diplomska naloga prikazuje analizo procesov obdelave sestavnih elementov kuhinjske armature Petra. Prikazana je analiza obstoječega stanja in narejena izboljšava pri obdelavi vložkov kuhinjske armature Petra (28-28-12-0 in 28-28-13-0).Izdelana je bila tudi konstrukcijska izboljšava na nosilnem obroču 28-12-35-0.
Ključne besede: Tehnika odrezavanja, optimizacija postopkov, postopki izračuna, rezalni pogoji
Objavljeno: 11.05.2010; Ogledov: 2081; Prenosov: 143
.pdf Celotno besedilo (14,67 MB)

Iskanje izvedeno v 0.04 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici