| | SLO | ENG | Cookies and privacy

Bigger font | Smaller font

Search the digital library catalog Help

Query: search in
search in
search in
search in
* old and bologna study programme

Options:
  Reset


1 - 10 / 30
First pagePrevious page123Next pageLast page
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
VMESNIK VGA ZA IGRALNO KONZOLO NINTENDO GAMEBOY
Žiga Stegu, 2014, master's thesis

Abstract: Ročna igralna konzola Game Boy je bila, po izdaji leta 1989, izjemno dobro sprejeta, predvsem zaradi velikega števila iger. Veliko konzol se je ohranilo v delujočem stanju. Presenetljivo je, da so sedaj, poleg osnovne uporabe, dosti v uporabi predvsem za ustvarjanje 8-bitne glasbe. Konzola ima enostaven enobarven zaslon. Zaradi zanimanja obstajajo poizkusi izdelave video vmesnika, ki pa so ostali kot prototipi na razvojnih ploščah. Namen in cilj magistrske naloge je na osnovi mikrokrmilnika izdelati pretvornik video signala, ki bo omogočil priključitev zunanjega zaslona, televizije ali projektorja. Izdelati je potrebno vmesnik, ki bo skladen z analognim kodiranjem signala, VGA.
Keywords: igralna konzola, Game Boy, video vmesnik, VGA, zaslon
Published: 06.03.2015; Views: 1120; Downloads: 183
.pdf Full text (8,59 MB)

9.
TRŽENJE VELIKIH LED ZASLONOV V PODJETJU IZID, D.O.O.
Tone Trček, 2010, undergraduate thesis

Abstract: Diplomsko delo je razdeljeno na teoretični in empirični del. Vsebuje pet glavnih poglavij v katerih smo predstavili vse glavne prvine trženjskega komuniciranja in trženjsko komunikacijskega spleta, ki smo jih predstavili s teoretičnimi izhodišči, nato pa smo jih uporabili na primeru prodaje velikih LED zaslonov v podjetju IZID, d.o.o. Na kratko smo predstavili tudi obravnavan izdelek, ki ga tržimo. Zadnji sklop diplomskega dela pa je namenjen analizi raziskav in odgovorom na postavljene hipoteze ter sklepnim ugotovitvam in zaključnemu priporočilu. V diplomski nalogi je prikazan konkreten postopek in način trženja velikih LED zaslonov. Velik LED zaslon predstavlja za kupca relativno drago naložbo, zato je še posebej pomembno, da se trženja le-teh lotimo premišljeno in na pravi način. Ciljni trg, ki ga obravnavamo, predstavljajo slovenske občine. S pomočjo anketnega vprašalnika smo prišli do poceni in tržno zanimivih informacij.
Keywords: Velik LED zaslon, Digitalni multimedijski prikazovalnik, Trženje, Oglaševanje, Slovenska občina.
Published: 20.08.2010; Views: 1757; Downloads: 164
.pdf Full text (3,25 MB)

10.
INFRARDEČI ZASLON NA DOTIK
Sebastijan Cerkvenič, 2010, undergraduate thesis

Abstract: V tej diplomski nalogi je opisan sistem zaslona na dotik, ki deluje na principu infrardeče svetlobe. Namen je bil poiskati in izvesti najbolj cenovno optimalno izvedbo infrardečega zaslona na dotik, prikazati različne možne načine delovanja ter s pomočjo matematičnih algoritmov povečati razločljivost zaznavnja. Naloga se deli na dva dela in sicer na strojni del oz. fizično izdelavo infrardečega senzorja dotika in na računalniški del oziroma programsko izvedbo.
Keywords: zaslon na dotik, infrardeči senzor, infrardeča dioda, mikro kontroler
Published: 15.07.2010; Views: 1757; Downloads: 150
.pdf Full text (38,15 MB)

Search done in 0.15 sec.
Back to top
Logos of partners University of Maribor University of Ljubljana University of Primorska University of Nova Gorica