| | SLO | ENG | Cookies and privacy

Bigger font | Smaller font

Search the digital library catalog Help

Query: search in
search in
search in
search in
* old and bologna study programme

Options:
  Reset


1 - 6 / 6
First pagePrevious page1Next pageLast page
1.
Organizacija gradbišča s tehničnim poročilom za infrastrukturno ureditev Zatona v Krškem
Alenka Pirc, 2014, diploma project paper

Abstract: Projektna naloga obravnava infrastrukturno ureditev Zatona, ki je del projekta Infrastrukturna ureditev na akumulacijskem bazenu HE Krško na območju Zatona v Krškem. V prvem delu je predstavljen projekt, lokacija, obstoječe stanje in opis objekta. V nadaljevanju so preučene dokumentacije o lokaciji objekta, gradbena pogodba, gradbeno dovoljenje, projektna dokumentacija, soglasja, razpoložljiva delovna sredstva in delovna sila ter organizacijske možnosti na lokaciji gradbišča. Bistveni del projektne naloge je tehnično poročilo organizacije ureditve gradbišča, v katerem je opisano gradbišče v različnih fazah gradnje, začasna komunalna ureditev gradbišča, zaščita gradbišča in ostale organizacijske rešitve za proces gradnje. Projektna naloga se zaključi s celovito shemo organizacije gradbišča.
Keywords: gradbeništvo, organizacija gradbišča, infrastrukturna ureditev, tehnično poročilo
Published: 10.09.2014; Views: 1785; Downloads: 196
.pdf Full text (3,29 MB)

2.
ORGANIZACIJA GRADBIŠČA S TEHNIČNIM POROČILOM ZA NIZKOENERGETSKI VRTEC V BENEDIKTU
Jurij Škerget, 2014, diploma project paper

Abstract: V projektni nalogi je obravnavana organizacija gradbišča za izgradnjo nizkoenergetskega vrtca v Benediktu. Najprej sta opisani funkcionalna in konstrukcijska zasnova objekta ter inštalacije. V nadaljevanju sledi podrobna proučitev vseh pogojev za gradnjo, kar predstavlja osnovo za kvalitetno organizacijo gradbišča. Bistven del projektne naloge je tehnično poročilo k organizaciji ureditve gradbišča, v katerem so opisani dostop do gradbišča, komunalni priključki, začasni objekti, deponije, potrebna delovna sila in delovna sredstva. Dodan je terminski plan gradnje, ki znatno olajša organizacijo dela in dostavo materiala na gradbišče. Zaključni del naloge je prikaz situacije organizacije ureditve gradbišča.
Keywords: gradbeništvo, organizacija gradbišča, tehnično poročilo
Published: 08.09.2014; Views: 999; Downloads: 113
.pdf Full text (2,04 MB)

3.
Organizacija gradbišča s tehničnim poročilom za nizkoenergijski vrtec Gornja Radgona - Črešnjevci
Matevž Zih, 2013, diploma project paper

Abstract: Predstavljena je organizacija gradbišča za gradnjo nizkoenergijskega vrtca v Črešnjevcih. V prvem delu je predstavljena funkcionalna in konstrukcijska zasnova ter inštalacije za predviden objekt. Nato sledi proučitev pogojev za gradnjo, s pomočjo katere se lahko predvidijo ustrezne organizacijske rešitve za samo gradbišče. Bistvo projektne naloge predstavlja tehnično poročilo k organizaciji ureditve gradbišča, v katerem so opisane organizacijske rešitve za proces gradnje. Predstavljen je tudi terminski plan, ki nam olajša organizacijo del, delovne sile, mehanizacije ter dobavo in dostavo surovin in materialov. Naloga se konča s prikazom situacije organizacije ureditve gradbišča.
Keywords: gradbeništvo, organizacija gradbišča, tehnično poročilo
Published: 02.09.2013; Views: 1240; Downloads: 138
.pdf Full text (1,78 MB)

4.
ORGANIZACIJA GRADBIŠČA S TEHNIČNIM POROČILOM ZA VRTEC V ROGOZI
Marko Pesko, 2012, diploma project paper

Abstract: Projektna naloga obravnava organizacijo gradbišča pri gradnji vrtca v Rogozi. V prvem delu je predstavljena zgradba in oblika objekta, nato je proučena dokumentacija o lokaciji objekta, gradbena pogodba, projektna dokumentacija za izvedbo projekta, možnosti nabave surovin in materiala, razpoložljiva delovna sredstva in delovna sila, ter organizacijske možnosti na lokaciji bodočega gradbišča. V jedru projektne naloge je predstavljeno tehnično poročilo organizacije ureditve gradbišča, v katerem je opisano gradbišče, komunalna ureditev gradbišča, določena je delovna sila, začasni objekti, deponije in delovna sredstva. Naloga se konča s prikazom situacije organizacije ureditve gradbišča.
Keywords: gradbeništvo, organizacija gradbišča, tehnično poročilo
Published: 27.09.2012; Views: 1506; Downloads: 128
.pdf Full text (1,03 MB)

5.
ORGANIZACIJA GRADBIŠČA S TEHNIČNIM POROČILOM ZA POSLOVNO STAVBO Z GARAŽNO HIŠO V PODVELKI
David Golob, 2012, diploma project paper

Abstract: Projektna naloga se navezuje na gradnjo poslovne stavbe z garažno hišo v Podvelki. V prvem delu je opisan sam objekt, njegova funkcionalna zasnova in konstrukcija. V naslednjem poglavju je proučena dokumentacija o lokaciji objekta, gradbeno dovoljenje, gradbena pogodba, projektna dokumentacija za izvedbo projekta, možnosti nabave surovin in materiala, razpoložljiva delovna sredstva in delovna sila, ter organizacijske možnosti na lokaciji gradbišča. Najpomembnejši del naloge predstavlja tehnično poročilo k organizaciji gradbišča, kjer je opisano gradbišče, njegova ureditev, gradbiščne poti, začasni objekti, komunalni vodi, delovna sredstva ter deponije. K tehničnemu poročilu se izdela tudi pripadajoča situacija organizacije ureditve gradbišča.
Keywords: gradbeništvo, organizacija gradbišča, tehnično poročilo
Published: 27.09.2012; Views: 1282; Downloads: 126
.pdf Full text (2,21 MB)

6.
VODOVOD ČRPALIŠČE OTOK - VH HAJNDL ZASNOVA IN IZDELAVA PROJEKTA PGD (PROJEKT ZA PRIDOBITEV GRADBENEGA DOVOLJENJA) Z VSEMI POTREBNIMI SOGLASJI NA PROJEKT
Uroš Kos, 2009, undergraduate thesis

Abstract: V diplomskem delu so prikazani postopki, ki so potrebni za izdelavo projekta za pridobitev gradbenega dovoljenja in pridobitev vseh soglasij potrebnih za izdajo gradbenega dovoljenja. Predstavljena je izdelava projekta za pridobitev gradbenega dovoljenja od idejne zasnove in pridobivanja projektnih pogojev do izdelave projekta in pripadajočih soglasij na projekt. Cilj diplomske naloge je bil prikazati potek zasnove vodovodnega omrežja, izbiro trase vodovoda, dimenzioniranje omrežja ter prikaz postopkov za pridobitev soglasij na projekt.
Keywords: vodovod, projekt za pridobitev gradbenega dovoljena, idejna zasnova vodovoda, trasa vodovoda, tehnično poročilo, statični izračun, projektantski predračun, soglasja
Published: 21.12.2009; Views: 4271; Downloads: 376
.pdf Full text (31,83 MB)

Search done in 0.19 sec.
Back to top
Logos of partners University of Maribor University of Ljubljana University of Primorska University of Nova Gorica