| | SLO | ENG | Cookies and privacy

Bigger font | Smaller font

Search the digital library catalog Help

Query: search in
search in
search in
search in
* old and bologna study programme

Options:
  Reset


1 - 6 / 6
First pagePrevious page1Next pageLast page
1.
2.
3.
4.
IZBOLJŠAVE PRI TRŽENJU IZPOSOJE VOZIL
Janja Frankič, 2012, undergraduate thesis

Abstract: V pričujočem diplomskem delu smo na primeru podjetja Oskar Rent d.o.o. predstavili možne izboljšave na področju trženja storitev izposoje vozil. V prvem delu naloge smo z ugotovitvami avtorjev, njihovimi mnenji in izsledki na področju preučevanja trženja, ki so potrebni za uspešno prodajanje storitev, opredelili splošne teoretske osnove. V nadaljevanju smo diplomsko delo usmerili v praktične raziskave in predloge za izboljšave ter inovacije na področju marketinga podjetja Oskar Rent d.o.o. Raziskavo smo izvedli z anketnim vprašalnikom, pri tem pa smo se osredotočili na osrednjo slovensko regijo.
Keywords: izposoja vozil; spletni sistemi; trženje; marketinško informacijski sistem (MIS).
Published: 20.08.2012; Views: 859; Downloads: 81
.pdf Full text (1,09 MB)

5.
IZDELAVA SPLETNEGA KATALOGA V ORODJU TYPO3 CMS
Uroš Žunko, 2016, undergraduate thesis

Abstract: V diplomskem delu bomo predstavili razvoj spletnega kataloga na osnovi orodja za upravljanje vsebin TYPO3 CMS. Namen spletnega kataloga je izdelava novih vrst vsebinskih elementov na TYPO3 CMS. Za načrtovanje sheme je bilo uporabljeno domensko usmerjeno načrtovanje. Razvoj temelji na ogrodju Extbase in generatorju predlog Fluid, ki uporabljata arhitekturni vzorec MVC. Izdelan spletni katalog omogoča objavo spletnih vsebin s pomočjo izdelave novih vrst vsebinskih elementov. Z vtičnikom REST (REpresentational State Transfer) API (Aplication Programme Interface) je omogočeno enostavno upravljanje spletnih vsebin.
Keywords: spletni katalog, informacijski sistemi, razširitev, PHP, Extbase, Fluid, REST
Published: 15.04.2016; Views: 543; Downloads: 56
.pdf Full text (3,39 MB)

6.
IZBOLJŠAVA SPLETNEGA GIS PREGLEDOVALNIKA OBČINE RAČE - FRAM
Gregor Ovnik, 2016, undergraduate thesis

Abstract: V prvem delu diplomskega dela so v splošnem predstavljeni geografski informacijski sistemi, principi, po katerih delujejo, zgodovina sistemov in njihova uporaba. V nadaljevanju je izvedena primerjava med predhodnim in trenutnim GIS sistemom občine Rače - Fram. Jedro diplomskega dela se osredotoča na spletni GIS pregledovalnik podjetja Geofoto d.o.o., ki je posebej razvit za potrebe občine Rače - Fram. Predstavljeno je obstoječe stanje spletnega GIS pregledovalnika z možnostmi izboljšave podatkovnih slojev kanalizacija in vodovod za večjo avtomatizacijo procesov občinske uprave občine Rače - Fram.
Keywords: Geografski informacijski sistemi, spletni pregledovalnik, podatkovni sloji, strežnik.
Published: 05.10.2016; Views: 453; Downloads: 44
.pdf Full text (2,36 MB)

Search done in 0.15 sec.
Back to top
Logos of partners University of Maribor University of Ljubljana University of Primorska University of Nova Gorica