2.
8 – dnevno potovanje primorskih pridelovalcev oljčnega olja in vina s partnerji po ToskaniDanica Vegi, 2016, undergraduate thesis
Abstract: V diplomskem delu obravnavamo 8 – dnevno potovanje pridelovalcev olivnega olja in vina ter njihovih partnerjev po Toskani, eni najlepših italiijanskih pokrarjin, z namenom, da si naši pridelovalovalci obeh kultur ogledajo primere dobrih praks v načinu pridelave, predelave in trženja v naši sosednji državi, ki je glede uspešnosti prodaje, prepoznavnosti in učinkovitisti promocije toliko pred mami. Teoretični del naloge je namenjen segmentiranju, saj smo združili dva delno različna segmenta interesov – v 2. poglavju razložimo razloge za tako odločitev. Tretje poglavje jej empirično, predstavljamo načrtovani obseg potovanja in vse strokovne in turistične poudarke v potovanju, saj smo izhajali iz predpostavke, da se bodo partnerji vinarjev in oljkarjev odločali za potovanje predvsem zaradi privlačnega prostočasnega programa.
Keywords: Toskana, olivno olje, vino, itinerar
Published in DKUM: 06.01.2017; Views: 1864; Downloads: 204
Full text (794,16 KB)