| | SLO | ENG | Cookies and privacy

Bigger font | Smaller font

Search the digital library catalog Help

Query: search in
search in
search in
search in
* old and bologna study programme

Options:
  Reset


1 - 3 / 3
First pagePrevious page1Next pageLast page
1.
2.
3.
Vpliv različnih načinov konzerviranja na kakovost krme
Rok Šket, 2014, undergraduate thesis

Abstract: Z zastavljenim travniškim poskusom, ki smo ga leta 2011 izvedli v Šmarju pri Jelšah, je bil naš namen ugotoviti, kako vpliva način konzerviranja krme na vsebnost hranilnih snovi in delež listov v krmi. Vključeni so bili trije načini konzerviranja, in sicer siliranje krme, dosuševanje krme in sušenje krme na travniku. Za vsak način konzerviranja je bila opravljena kemična analiza.
Keywords: konzerviranje, siliranje, dosuševanje, sušenje na travniku, hranilne snovi
Published: 05.05.2014; Views: 759; Downloads: 253
.pdf Full text (997,27 KB)

Search done in 0.11 sec.
Back to top
Logos of partners University of Maribor University of Ljubljana University of Primorska University of Nova Gorica