| | SLO | ENG | Cookies and privacy

Bigger font | Smaller font

Search the digital library catalog Help

Query: search in
search in
search in
search in
* old and bologna study programme

Options:
  Reset


1 - 10 / 50
First pagePrevious page12345Next pageLast page
1.
2.
3.
Informatizacija verskega pouka : diplomsko delo univerzitetnega študija
Matej Burja, 2006, undergraduate thesis

Keywords: informatizacija, vzgoja in izobraževanje, verski pouk
Published: 31.03.2008; Views: 1994; Downloads: 105

4.
5.
6.
7.
AVTOMATIZACIJA IN INFORMATIZACIJA LOGISTIČNIH PROCESOV V PODJETJU KOGAL GROUP
Andrej Kos, 2009, undergraduate thesis

Abstract: Diplomsko delo opisuje informatizacijo in avtomatizacijo logističnih procesov oz. prikazuje razvojno zasnovo izvedbe proizvodnega programa, za podjetje Kogal group. Delo je podprto s teoretičnimi podlagami in zahtevami za vzpostavitev sistema sledljivosti in označevanja izdelkov, z opisom glavnih elementov, ki so potrebni za delovanje takšnega sistema. Prikazane so izboljšave in poenostavitve v spremljanju in nadziranju materialnega poslovanja, ki ga opisujemo tudi iz vidika računovodstva materiala.
Keywords: informatizacija, logistični procesi, avtomatizacija, označevanje, črtna koda, skladiščenje, brezpapirno poslovanje, računovodstvo materiala
Published: 10.02.2009; Views: 3349; Downloads: 571
.pdf Full text (2,26 MB)

8.
9.
INFORMATIZACIJA SKLADIŠČNEGA POSLOVANJA V PODJETJU MERKUR
Jožica Balažek, 2009, undergraduate thesis

Abstract: Diplomsko delo z naslovom Informatizacija skladiščnega poslovanja v podjetju Merkur je razdeljeno na teoretični in praktični del. Teoretični del se nanaša na dve poglavji: Osnove skladiščenja in Informatizacija. V poglavju Osnove skladiščenja smo opisali cilje in politiko skladiščenja, našteli vrste skladišč, pojasnili pomen lokacije skladišč, notranje ureditve in razporeditve blaga ter opisali ekonomičnost skladiščnega poslovanja. V okviru poglavja Informatizacija smo predstavili zahteve za uvedbo informatizacije. Te zahteve zajemajo analizo procesov, lokacijsko opremljenost, informacijsko tehnologijo in izmenjavo elektronskih dokumentov. V praktičnem delu smo opisali skladiščne procese v podjetju Merkur in njihovo informacijsko podprtost. Najprej smo podjetje predstavili, nato smo navedli vrste in lokacije njihovih skladišč. Potem smo opisali skladiščne procese in obstoječe stanje v skladišču, kar se tiče informatizacije. Na koncu smo opisali vlogo informacijske tehnologije pri izboljšanju skladiščnega poslovanja.
Keywords: Skladiščenje, skladiščni procesi, informatizacija, informacijska tehnologija, črtna koda, RFID, pick to voice, pick to light, standardi EAN.UCC.
Published: 16.10.2009; Views: 2877; Downloads: 446
.pdf Full text (1,49 MB)

10.
INFORMATIZACIJA LOGISTIČNIH PROCESOV V PODJETJU YDRIA MOTORS D.O.O.
Jan Intihar, 2009, undergraduate thesis

Abstract: V diplomskem delu smo obravnavali informatizacijo logističnih procesov v podjetju Ydria Motors d.o.o. Pri tem je bil glavni cilj ustrezno informatizirati procese nabavne logistike, notranje in prodajne logistike. Podana je celovita zasnova izboljšanega procesa, ki temelji na uvedbi črtne kode in sistema WMS za podporo logističnim procesom.
Keywords: logistični procesi, črtna koda, WMS sistem, informatizacija procesov, celovita informacijska rešitev
Published: 03.12.2009; Views: 2404; Downloads: 352
.pdf Full text (3,06 MB)

Search done in 0.18 sec.
Back to top
Logos of partners University of Maribor University of Ljubljana University of Primorska University of Nova Gorica