| | SLO | ENG | Cookies and privacy

Bigger font | Smaller font

Search the digital library catalog Help

Query: search in
search in
search in
search in
* old and bologna study programme

Options:
  Reset


1 - 10 / 70
First pagePrevious page1234567Next pageLast page
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Evalvacija izobraževanja o HACCP-u v Fructalu : diplomsko delo visokošolskega strokovnega študija
Metka Samec, 2007, undergraduate thesis

Keywords: izobraževanje, evalvacija, HACCP
Published: 31.03.2008; Views: 1706; Downloads: 187
.pdf Full text (360,87 KB)

8.
9.
USPOSABLJANJE ZAPOSLENIH V ORGANIZACIJI
Edita Mlakar, 2009, undergraduate thesis

Abstract: Glavni cilj in vloga internih usposabljanj zaposlenih v organizacijah je optimiziranje delovnih postopkov in rezultatov poslovanja organizacije ter razvoj delovnih in strokovnih kompetenc zaposlenih oz. njihov karierni razvoj. Če organizacija želi doseči ta cilj, mora izvesti ustrezne postopke, da doseže zahtevano raven znanja, usposobljenosti in motiviranosti zaposlenih za trenutne in bodoče zahteve ter potrebe organizacije. Organizator usposabljanja v ta namen izvede med zaposlenimi povpraševanje o potrebah in predlogih njihovega usposabljanja. Težava se pojavi, ker nekateri posamezniki niso vključeni v te postopke. Zaradi tega so izločeni iz načrtov usposabljanj, čeprav se želijo usposabljati in bi usposabljanja potrebovali za svoj karierni razvoj. V diplomskem delu smo z izvedbo ankete med zaposlenimi in z opravljenimi intervjuji z vodstvenimi kadri ugotovili stališča in mnenja organizacije in zaposlenih o usposabljanju ter morebitne nepravilnosti. Z anketami in intervjuji smo od zaposlenih pridobili podatke o pogojih in potrebah organizacije in zaposlenih po usposabljanjih, o organizaciji in izvedbi usposabljanj, o preverjanju pridobljenega znanja, o zadovoljstvu z usposabljanjem ter o izvedbi in načinu izvedbe ovrednotenja usposabljanj. Na podlagi analize podatkov smo za odpravo ugotovljenih pomanjkljivosti predlagali možne izboljšave.
Keywords: usposabljanje, načrtovanje usposabljanja, organizacija usposabljanja, izvedba usposabljanja, evalvacija usposabljanja.
Published: 03.06.2009; Views: 2398; Downloads: 231
.pdf Full text (544,80 KB)

10.
UPORABA HEVRISTIČNE ANALIZE ZA OCENJEVANJE KAKOVOSTI E-GRADIV
Metka Zemljič, 2009, undergraduate thesis

Abstract: V diplomski nalogi obravnavamo ocenjevanje kakovosti e-gradiv na podlagi analize literature o pripravi in grafičnem oblikovanju e-gradiv. V prvem, teoretičnem delu naloge smo se osredotočili na analizo in sintezo obstoječe literature, ki se navezuje na temo vizualnega komuniciranja e-gradiv. V osrednjem delu smo obravnavali grafično oblikovanje konkretneje, na nivoju oblikovanja videza gradiva in oblikovanja posameznih grafičnih gradnikov. V drugem delu smo s hevristično evalvacijo iskali napake uporabnosti v obstoječem e-gradivu. Opravili smo analizo najdenih napak in podali konkretne predloge za izboljšavo.
Keywords: e-izobraževanje, e-gradiva, hevristična evalvacija, vizualne komunikacije
Published: 01.10.2009; Views: 11533; Downloads: 310
.pdf Full text (2,52 MB)

Search done in 0.16 sec.
Back to top
Logos of partners University of Maribor University of Ljubljana University of Primorska University of Nova Gorica