| | SLO | ENG | Cookies and privacy

Bigger font | Smaller font

Search the digital library catalog Help

Query: search in
search in
search in
search in
* old and bologna study programme

Options:
  Reset


1 - 3 / 3
First pagePrevious page1Next pageLast page
1.
2.
INTEGRACIJA POSLOVNIH APLIKACIJ Z UPORABO PLATFORME TIBCO AMX BW
Nikola Risteski, 2016, undergraduate thesis

Abstract: V diplomskem delu obravnavamo integracijo poslovnih aplikacij in povezovalnega programja. Predstavimo smernice razvoja integracije poslovnih aplikacij s posebnim poudarkom na storitveno usmerjeni arhitekturi. Sledi opis tehnologij, ki so prisotne pri storitveno usmerjeni arhitekturi in opis storitvenega vodila kot koncepta. V nadaljevanju podrobno opišemo ogrodje TIBCO ActiveMatrix BusinessWorks s komponentami, ki ga sestavljajo. V praktičnem delu predstavimo primer integracije poslovnih aplikacij z uporabo ogrodja TIBCO ActiveMatrix BusinessWorks na primeru fiktivnega mobilnega operaterja.
Keywords: integracija poslovnih aplikacij, storitveno usmerjena arhitektura, SOA, TIBCO
Published: 02.06.2016; Views: 1117; Downloads: 99
.pdf Full text (2,57 MB)

3.
SISTEMSKA INTEGRACIJA S POMOČJO INTEGRACIJSKE PLATFORME TIBCO
Alenka Lesjak, 2016, undergraduate thesis

Abstract: V diplomskem delu smo predstavili pojem sistemske integracije, kako smo k temu pristopili v našem podjetju in kako integracijam strežejo komercialni produkti podjetja TIBCO Software. Na kratko smo omenili konkurenčne produkte ter opozorili na kompleksnost okolja telco. Le-to smo predstavili tako iz izkušenj v podjetju kot tudi na podlagi smernic, ki jih opisuje organizacija TM Forum. Na praktičnem primeru smo prikazali integracijo nove storitve v že obstoječ sistem, in sicer polnjenje predplačniškega mobilnega računa preko spletnega portala za samopomoč strankam ali preko mobilnega telefona.
Keywords: sistemske integracije, integracijske platforme, storitveno vodilo (ESB), storitveno orientirana arhitektura (SOA), TIBCO
Published: 28.07.2016; Views: 903; Downloads: 111
.pdf Full text (3,28 MB)

Search done in 0.07 sec.
Back to top
Logos of partners University of Maribor University of Ljubljana University of Primorska University of Nova Gorica