| | SLO | ENG | Cookies and privacy

Bigger font | Smaller font

Search the digital library catalog Help

Query: search in
search in
search in
search in
* old and bologna study programme

Options:
  Reset


1 - 2 / 2
First pagePrevious page1Next pageLast page
1.
PODATKOVNO RUDARJENJE KOT POMOČ PRI IZBIRI TAKTIKE KOŠARKARSKIM TRENERJEM PRED PRIPRAVO NA TEKMO
Tilen Mlinar, 2016, master's thesis

Abstract: Magistrsko delo opisuje razvoj sistema za pomoč košarkarskim trenerjem pred pripravo na tekmo. Opravljeni so bili različni eksperimenti, ki temeljijo na podatkovnem rudarjenju. Analiza košarkarske igre je bila opravljena s pomočjo umetnih nevronskih mrež, ki nudi podatke o pomembnosti različnih košarkarskih elementov. Prav tako smo s pomočjo umetnih nevronskih mrež izdelali model, ki omogoča predikcijo izida prihajajoče tekme. Delo smo zaključili z izdelavo mobilne aplikacije, ki deluje na podlagi opravljenih eksperimentov ter nudi koristne nasvete košarkarskim trenerjem.
Keywords: podatkovno rudarjenje, nevronske mreže, šport, košarka, predikcija izida
Published: 12.05.2016; Views: 694; Downloads: 132
.pdf Full text (2,43 MB)

2.
APLIKACIJA ZA PRIKAZ SLEDENJA VOZIL NA OPERACIJSKEM SISTEMU iOS
Tilen Mlinar, 2011, bachelor thesis/paper

Abstract: V diplomski nalogi prikazujemo razvoj aplikacije za operacijski sistem iOS. Razvili smo aplikacijo za sledenje vozil. V teoretičnem delu se najprej seznanimo z operacijskim sistemom iOS ter njegovo arhitekturo, nato predstavimo arhitekturo aplikacij iOS. Sledi opis kompleta razvojnih orodij v iOS SDK. V nadaljevanju se seznanimo še s programskim jezikom Objective-C, lokacijsko odvisnimi storitvam, podsistemom MapKit in delovanjem aplikacije v ozadju operacijskega sistema. V praktičnem delu opišemo razvoj aplikacije za sledenje vozil na operacijskem sistemu iOS, nato opišemo še rezultate ter podamo sklep.
Keywords: mobilno računalništvo, distribuirane aplikacije, lokacijsko odvisne storitve, sledenje vozil, GPS, iOS, iPhone, PHP, MySQL, MapKit, KML, JSON, Core Plot
Published: 16.09.2011; Views: 2051; Downloads: 175
.pdf Full text (13,70 MB)

Search done in 0.03 sec.
Back to top
Logos of partners University of Maribor University of Ljubljana University of Primorska University of Nova Gorica