| | SLO | ENG | Cookies and privacy

Bigger font | Smaller font

Search the digital library catalog Help

Query: search in
search in
search in
search in
* old and bologna study programme

Options:
  Reset


1 - 2 / 2
First pagePrevious page1Next pageLast page
1.
Avtentikacija in avtorizacija s pomočjo programske rešitve Keycloak : magistrsko delo
Mitja Helbl, 2023, master's thesis

Abstract: V magistrskem delu smo predstavili področje upravljanja identitete in dostopov. Opisali smo probleme, ki jih rešitve upravljanja identitete in dostopov rešujejo ter predstavili ključne funkcionalnosti takšnih rešitev. Raziskali in opisali smo priljubljene programske rešitve s tega področja, podrobno pa smo predstavili rešitev Keycloak. Izvedli smo primerjavo funkcionalnosti priljubljenih programskih rešitev. Podrobno smo predstavili postopek vzpostavitve in konfiguracije lastne instance rešitve Keycloak. Načrtovali in izvedli smo eksperiment, kjer smo primerjali Keycloak z oblačno rešitvijo Auth0 ter rezultate predstavili in analizirali. Izvedli smo tri variacije eksperimenta, kjer smo primerjali odzivnost rešitev glede na število dodeljenih uporabniških vlog.
Keywords: Keycloak, upravljanje identitete in dostopov, avtentikacija, avtorizacija, primerjava rešitev
Published in DKUM: 13.03.2023; Views: 631; Downloads: 86
.pdf Full text (2,08 MB)

2.
PROGRAMSKE REŠITVE ZA EVIDENCO POSLOVNIH PARTNERJEV IN POMOČ PRI TRŽENJU
Mitja Helbl, 2015, undergraduate thesis

Abstract: V diplomskem delu je raziskano področje upravljanja odnosov s strankami, ki se nanaša predvsem na poslovanje s strankami. V uvodu so natančneje predstavljeni problem, cilji, omejitve in struktura diplomskega dela. V praktičnem delu diplomskega dela je poudarek na načrtovanju, ki rešuje podan problem beleženja odnosov s poslovnimi partnerji, vključno z uporabnimi funkcionalnostmi kot so opomnik in delitev partnerjev na skupine. V zaključnih poglavjih diplomskega dela sledi opis implementacije programske rešitve.
Keywords: evidenca poslovnih partnerjev, pomoč pri trženju, upravljanje odnosov s strankami, spremljanje poslovnih partnerjev
Published in DKUM: 26.08.2015; Views: 1093; Downloads: 170  (1 vote)
.pdf Full text (1,49 MB)

Search done in 0.06 sec.
Back to top
Logos of partners University of Maribor University of Ljubljana University of Primorska University of Nova Gorica