| | SLO | ENG | Cookies and privacy

Bigger font | Smaller font

Search the digital library catalog Help

Query: search in
search in
search in
search in
* old and bologna study programme

Options:
  Reset


1 - 2 / 2
First pagePrevious page1Next pageLast page
1.
Planiranje razvoja izbranega podjetja
Anja Leskovar, 2018, master's thesis

Abstract: Strateški management je v današnjem svetu eden izmed glavnih dejavnikov uspeha podjetja. Okolje v katerem deluje, je nepredvidljivo in polno sprememb, ki se jim je podjetje primorano nenehno in hitro prilagajati. Od vodilnih v podjetju se pričakuje, da bodo poznavanju in pravilni uporabi elementom strateškega managementa namenili veliko pozornosti, saj bodo le tako razvijali strategije, ki bodo podjetju zagotavljale dolgoročno rast in razvoj.
Keywords: strateški management, strategije, analiza zunanjega okolja, analiza notranjega okolja, celovita presoja podjetja
Published: 17.01.2019; Views: 516; Downloads: 165
.pdf Full text (1,51 MB)

2.
RAZVIJANJE AEROBNIH SPOSOBNOSTI V PREDŠOLSKEM OBDOBJU
Anja Leskovar, 2012, undergraduate thesis

Abstract: Diplomsko delo z naslovom Razvijanje aerobnih sposobnosti v predšolskem obdobju je teoretično. Namen diplomske naloge je raziskati razvoj aerobnih sposobnosti otrok in ugotoviti možnosti za razvijanje teh sposobnosti v predšolskem obdobju. Uporabljena je bila deskriptivna in komparativna metodo raziskovanja. Predstavljen je celostni, telesni in motorični razvoj otroka. Razložen je pomen celostnega razvoja ter kako vsakodnevna aerobna vadba v predšolskem obdobju vpliva na njegov razvoj. Posebna pozornost je namenjena funkcionalni sposobnosti, ki jo razvijamo z aerobno vadbo. Vsakodnevna aerobna vadba v predšolskem obdobju pozitivno vpliva na razvoj funkcionalnih sposobnosti. Predstavljena je vzdržljivost, kjer je ugotovljeno, da vsakodnevna aerobna vadba pozitivno vpliva tudi na zdravje otroka v sedanjem in kasnejšem življenju. Navedeni so energetski procesi, ki so potrebni za delovanje telesa. Hkrati so navedene možnosti za aerobno vadbo v vrtcu, s starši ter v športnih društvih.
Keywords: vzdržljivost, aerobne sposobnosti, aerobna vadba, energetski procesi, predšolsko obdobje
Published: 30.10.2012; Views: 2324; Downloads: 528
.pdf Full text (456,21 KB)

Search done in 0.08 sec.
Back to top
Logos of partners University of Maribor University of Ljubljana University of Primorska University of Nova Gorica